OTAC I SIN NASILNICI Pronađeni napadači na lekara u Vrbasu

Izvor: Blic, 03.Dec.2014, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC I SIN NASILNICI Pronađeni napadači na lekara u Vrbasu

Inspektori Policijske uprave Novog Sada identifikovali su osumnjičene za napad na lekara Doma zdravlja u Vrbasu dr Šaraf Al Bašara, i podnela krivičnu prijavu protiv dvojice meštana oca i sina, osumnjičenih da su mu naneli teške telesne povrede

Otac (1961) i sin (1986) terete se da su, u ponedeljak poslepodne, nasrnuli na lekara u njegovoj ordinaciji, te da su mu udarcima pesnicom i štakom polomili nos.

Osnovno javno tužilaštvo kvalifikovalo je ovaj događaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao krivično delo teška telesna povreda, a policija je pronašla osumnjičene i podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku.

Doktor Al Bašar, koji je ujedno i lekar službe kućnog lečenja u Vrbasu, izjavio je da je da je napadnut prekjuče oko pet časova popodne, kada se sa terena vratio u ordinaciju.

- Čovek se žalio na čekanje od pola sata, nakon čega sam mu rekao da moja smena tek sada počinje i pitao ga o čemu se radi, da bih ustanovio da to uopšte nije moj pacijent - izjavio je Al Bašar za TRV.

- Međutim, onda je počeo da viče i preti, da bi nakon toga došao sa još dvoje njih i uleteo u ordinaciju dok sam pregledao pacijentkinju. Tada sam pretučen i ne pamtim da se tako nešto dogodilo. Krvarim čak i danas i ne osećam se dobro - rekao je ovaj lekar i dodao da je poreklom Jordanac, kao i da napad nije bio na nacionalnoj osnovi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pronađeni napadači na ljekara u Vrbasu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2014

NOVI SAD- Inspektori Policijske uprave Novog Sada identifikovali su osumnjičene za napad na ljekara Doma zdravlja u Vrbasu Šaraf Al Bašara, i podnijela krivičnu prijavu protiv dvojice mještana oca i sina, osumnjičenih da su mu nanijeli teške povrede...Otac (1961) i sin (1986) terete se da su,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.