ODUZETA KOLA I DVA STANA

Izvor: Kurir, 22.Mar.2012, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODUZETA KOLA I DVA STANA

Rukovodioce „Enjuba“ policija je uhapsila u oktobru 2006. godine

BEOGRAD - Ne isplati se!

Najbližim srodnicima nekadašnjih direktora „Enjuba“ koji se sumnjiče za zloupotrebe u privredi oduzeta su dva stana u Beogradu, četiri automobila, stambeni objekat na Ubu, kao i zemljište u Potočarima, zbog sumnje da su ovu imovinu nelegalno stekli.

- Direkcija za upravljanje oduzetom imovinom dobila je rešenje istražnog sudije Višeg suda >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Beogradu kojim se od Vasilise Branković, ćerke osumnjičenog Veljka Milatovića, oduzimaju dva stana u Gospodar Jevremovoj, dok su zemljište i stambeni objekat vlasništvo Milatovićevog sina Stefana - potvrdio je izvor Kurira iz Ministarstva pravde.

Automobili su oduzeti kako od familije osumnjičenog Milatovića tako i od Ive Pavlovića, sina osumnjičenog Đure Pavlovića.

Rukovodioce „Enjuba“  policija je uhapsila u oktobru 2006. godine.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.