ODLOŽENO SUĐENJE ZA POKUŠAJ UBISTVA SANDULOVIĆA

Izvor: Kurir, 02.Dec.2010, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLOŽENO SUĐENJE ZA POKUŠAJ UBISTVA SANDULOVIĆA

BEOGRAD- Suđenje optuženima za pokušaj ubistva Nikole Sandulovića postavljanjem bombe pod njegov automobil u Zemunu, 18. januara, odloženo je za 20. januar iduće godine, zbog bolesti predsednika sudskog veća Dušanke Žakule

BEOGRAD- Suđenje optuženima za pokušaj ubistva Nikole Sandulovića postavljanjem bombe pod njegov automobil u Zemunu, 18. januara, odloženo je za 20. januar iduće godine, zbog bolesti predsednika sudskog veća Dušanke Žakule.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pokušaj ubistva Sandulovića sudi se Zoranu Tešiću, Draganu Ražnatoviću, Milošu Ristanoviću i Dragosavu Pejiću.

Sandulović, nekadašnji šef obezbeđenja Zorana Đinđića dok je bio lider opozicije, i predsednik Golubarskog saveza Srbije, je u toj ekspoziji teško povređen, kada ga je detonacija izbacila iz automobila, dok su trojica njegovih prijatelja zadobili lakše povrede.

Optuženi su na početku suđenja, u aprilu, negirali krivicu za pokušaj ubistva Sandulovića, odnosno za pokušaj teškog ubistva i izazivanje opšte opasnosti. Oni su u pritvoru, jer postoji opasnost da će ponoviti, ili dovršiti, pokušano krivično delo.

Njima se stavlja na teret da su 18. januara, s umišljajem, pokušali da ubiju Sandulovića, Petra Jovanovića, Tomicu Tepavca i Vladimira Đurića tako što su postavili eksploziv ispod Sandulovićevog vozila.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.