OBRAČUN KLANOVA Dilerka Klara izrešetana s tri metka

Izvor: Blic, 08.Mar.2015, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRAČUN KLANOVA Dilerka Klara izrešetana s tri metka

Klara Mladenović (22) ranjena je s tri hica u noge prošle noći u parku u ulici Braće Jerković na Voždovcu.

Sukob: Policija sumnja da je droga razlog pucnjave u parku u ulici Braće Jerković

Kako se pretpostavlja, devojka je najverovatnije ranjena u obračunu zbog droge. Ranjena Klara u Hitnu pomoć dovezena je u 3.05.

- Devojka je imala prostrelnu ranu leve butine, desne potkolenice, a pogođena je i u desnu butinu. Posle ukazane prve pomoći, prebačena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na reanimaciju Urgentnog centra - kažu u Hitnoj pomoći.

Onaj ko je dovezao ranjenu dilerku bukvalno se borio da je sačuva u životu.

Vozio je u punoj brzini, prošao rampu i zaustavio se ispred prijemnog odeljenja Hitne pomoći. Beogradska policija odmah je započela istragu, ali je Klara Mladenović tvrdila da ne zna ko je pucao u nju.

- Ispričala je da se šetala parkom u Ulici braće Jerković. Kad je došla do broja 105, začula je hice. Odjednom, osetila je bol u nogama, ali nije videla ko je pucao - kažu u MUP-u.

Dosije ranjene devojke, međutim, naveo je policiju da ne poveruje u njen iskaz.

- Klara ima bogat kriminalni dosije. Hapšena je zbog teških krađa, posedovanja i dilovanja droge. Pretpostavljamo da je droga i razlog obračuna u kojem je ranjena. Najverovatnije strahuje od osvete i ne želi da otkrije ko je pucao u nju - kažu u policiji, gde i dalje rade na rasvetljavanju pucnjave.

Bez posete

Klara Mladenović je, posle reanimacije, prebačena na kardiovaskularno odeljenje Urgentnog centra, gde se oporavlja. Niko iz porodice juče je nije posetio.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OBRAČUN KLANOVA: Dilerka izrešetana s tri metka na Voždovcu

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2015

Klara Mladenović (22) ranjena je s tri hica u noge prošle noći u parku u ulici Braće Jerković na Voždovcu...Kako se pretpostavlja, devojka je najverovatnije ranjena u obračunu zbog droge. Ranjena Klara u Hitnu pomoć dovezena je u 3.05...- Devojka je imala prostrelnu ranu leve butine, desne potkolenice,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.