OBIJALI KUĆE, KRALI ELEKTRO MATERIJAL I ORUŽJE

Izvor: Kurir, 11.Apr.2011, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBIJALI KUĆE, KRALI ELEKTRO MATERIJAL I ORUŽJE

KRALJEVO - Protiv Žike V. (28), Desimira P. (26), Željka R. (27), Darka S. (24) iz Kraljeva, kao i protiv Dejana S. iz Žiče, kraljevačka policija podnela je krivične prijave protiv pet osoba osumnjičenih za više teških krađa i nedozvoljeno držanje i prodaju oružja i eksplozivnih materija, saopštio je MUP.

Sumnja se da je Žika V. krajem marta obio privatnu kuću u Zmajevačkoj ulici u Kraljevu i ukrao iz nje veću količinu elektro materijala, a uz pomoć ostalih osumnjičenih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << obio još jednu porodičnu kuću u Milakovcu kod Kraljeva.

Iz druge kuće su, kako navodi policija, ukrali metalni sef u kome je bio pištolj sa tri metka, malokalibarska puška, fotoaparat i veća količina alata i alkoholnog pića.

Ukradene stvari pronađene su kod osumnjičenih.

Istražni sudija Osnovnog suda u Kraljevu je Žiki V. i Desimiru P. odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.