OBAVLJENA I DRUGA OBDUKCIJA TELA MILIVOJA TERZIĆA

Izvor: Kurir, 16.Nov.2011, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBAVLJENA I DRUGA OBDUKCIJA TELA MILIVOJA TERZIĆA

PODGORICA - Po nalogu Višeg tužilaštva u Podgorici obavljena je i druga obdukcija tela Milivoja Terzića koji je nađen mrtav u zatvoru.

Razlog za ponavljanje obdukcije su različite verzije uzroka smrti Pljevaljaka optuženog za reketiranje majke braće Šarić, optužnih za trgovinu drogom i druga krivična dela.

Po nalogu tužilaštva, obdukciju je u utorak uveče u Pljevljima uradila patolog Dragana Čukić koja nije želela da svoje mišljenje saopšti novinarima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Prema pisanju medija, njen kolega patolog Miodrag Šoć je posle prve obdukcije usmeno preneo tužiocu u Podgorici stav da je Terzić zadavljen.

Uprava podgoričkog zatvora je ranije saopštila da se Terzić u ponedeljak ubio u zatvorskoj sobi, vešanjem na rešetku prozora.

Terzić je bio optužen da je s još jednom osobom od majke braće Šarić, Ivanke Šarić iz Pljevalja, iznudio 300.000 evra da bi navodno pomogao njenom sinu Dušku Šariću u sudskom postupku koji se protiv njega vodi zbog učešća u krijumčarenju droge i "pranju novca".

Terzić je u istražnom zatvoru bio od kraja avgusta ove godine.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.