Novosađanin nelegalno emitovao radio program

Izvor: Radio 021, 27.Mar.2015, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanin nelegalno emitovao radio program

Novosadska policija, po prijavi Regulatorne agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL), pretresla je kuću Novosađanina (60), zbog sumnje da je neovlašćeno emitovao radio program.

On je to činio bez potrebnih dozvola i registracije za tu vrstu delatnosti.

Policija je, uz potvrdu, oduzela opremu za emitovanje, predajnik, računar sa dodatnom opremom i repetitor koji se nalazio na Popovici.

Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

NS: Nelegalno emitovao radio program

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2015

Policija je danas oduzela opremu za emitovanje radio programa zbog sumnje da je jedan Novosađanin (60) nelegalno emitovao program, bez potrebnih dozvola i registracije, saopštila je policija u Novom Sadu...Policija je zbog prijave, koju je podnela Regulatorna agencija za elektronske komunikacije i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.