Novorođenče izbodeno nožem

Izvor: Blic, 09.Okt.2011, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novorođenče izbodeno nožem

FOČA - Policija u Foči našla je mrtvo novorođenče u jednom selu na Tjentištu, a sumnja se da je čedomorstvo izvršila 23-godišnja N.B., koja je sinoć primljena u fočansku bolnicu zbog krvarenja i bolova u stomaku, saznaje Srna u MUP-u Republike Srpske.

Kasno sinoć dežurni lekar u fočanskoj bolnici prijavio je lokalnoj policiji da se na odelenju nalazi devojka iz Sarajeva, poreklom sa Tjentišta, koja se žalila na bolove u stomaku i krvarenje. Prilikom hirurškog zahvata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lekari su ustanovili da su bolovi posledica porođaja.

Policija je o ovome događaju obavestila dežurnog tužioca u Trebinju koji je naredio istragu. Sinoć, u kasnim večernjim časovima policija je pretresala porodičnu kuću devojke i prateće objekte i u poljskom WC-u našla beživotno telo novorođenčeta sa više uboda oštrim predmetom po vratu i telu.

Isti izvor rekao je Srni da je novorođenče imalo 12 uboda nožem u predelu srca, šest direktno u srce i više uboda po leđima.

Zbog sumnje da je devojka počinila čedomorstvo, dežurni tužilac je naredio obdukciju i druge istražne radnje radi rasvetljavanja ovog zločina.

Srna nezvanično saznaje da je reč o Nermini B., koja je prilikom ispitivanja negirala da je porodilja. Ona se i dalje nalazi na lečenju u bolnici u Foči.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novorođenče izbodeno nožem

Izvor: S media, 09.Okt.2011

Policija RS je našla beživotno telo novorođenčeta sa više uboda oštrim predmetom po vratu i telu. Sumnja se da je ubistvo izvršila 23-godišnja majka. ..Policija u Foči našla je mrtvo novorođenče u jednom selu na Tjentištu, a sumnja se da je čedomorstvo izvršila 23-godišnja N.B., koja...

Nastavak na S media...

Foča: Ubila dijete nožem

Izvor: BanjalukaLive.com, 09.Okt.2011

Policija u Foči pronašla je mrtvo novorođenče u jednom selu na Tjentištu, a sumnja se da je čedomorstvo izvršila 23-godišnja N.B., koja je sinoć primljena u fočansku bolnicu zbog krvarenja i bolova u stomaku, saznaje Srna u MUP-u Republike Srpske (RS).Kasno sinoć dežurni ljekar u fočanskoj...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Beba izbodena nožem kod Foče

Izvor: RTS, 10.Okt.2011, 02:02

Fočanska policija pronašla je mrtvo novorođenče u selu Zamršten, na Tjentištu kod Foče, a za ubistvo sa 12 uboda nožem osumnjičena je majka Nermina Bajrović (23) iz Sarajeva, prenose mediji u BiH...Bajrovićeva je u subotu uveče primljena u fočansku bolnicu zbog krvarenja i bolova u stomaku,...

Nastavak na RTS...

Beba izbodena nožem pronađena kod Foče

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2011

FOČA -..Fočanska policija pronašla je mrtvo novorođenče u selu Zamršten, na Tjentištu kod Foče, a za ubistvo sa 12 uboda nožem je osumnjičena majka Nermina Bajrović (23) iz Sarajeva, prenose mediji u BiH...Bajrovićeva je u subotu uveče primljena u fočansku bolnicu zbog krvarenja i bolova...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.