Novo ubistvo migranta u Beogradu

Izvor: RTS, 06.Jun.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo ubistvo migranta u Beogradu

Jedan migrant ubijen je nožem u sukobu koji je izbio kod prihvatnog centra na Pančevačkom putu u beogradskom naselju Krnjača, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.
Iz Hitne pomoći navode da je migrant čiji identitet za sada nije poznat, ubijen je sa 24 uboda nožem.

Ekipa Hitne pomoći je intervenisala, ali je mogla jedino da konstatuje smrt mladića.
Sinoć je ispred ugostiteljskog objekta u Karađorđevoj ulici ubijen jedan Avganistanac. Osumnjičeni za ubistvo koji je sunarodnik žrtve je uhapšen, dok za njegovim saučesnikom policija i dalje traga.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NOVI OKRŠAJ MIGRANATA: Još jedan muškarac izboden nasmrt

Izvor: Večernje novosti, 06.Jun.2019

Kako su naveli iz Hitne pomoći, migrant čiji identitet za sada nije poznat, ubijen je sa 24 uboda nožem Jedan migrant ubijen je večeras nožem u tuči više migranata, koja je izbila kod Prihvatnog centra na Pančevačkom putu u beogradskom naselju Krnjača, rečeno je Tanjugu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.