Novo saslušanje Rade Trajković zbog ubistva Ivanovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2019, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo saslušanje Rade Trajković zbog ubistva Ivanovića

Kosovsko specijalno tužilaštvo ponovo će saslušati bivšu poslanicu parlamenta Radu Trajković u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića jer na prvom saslušanju nije rekla da joj je ponuđen video snimak ubistva lidera Gi SDP, javlja prištinski "Zeri" i navodi i da je istraga je već pokrenuta.

Tužilaštvo se već bavi tom njenom izjavom, a očekuje se da će je istražitelji uskoro pozvati.

Specijalni tužilac Sil Hodža, koji vodi slučaj Ivanovićevog ubistva, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da je Trajkovićeva ranije saslušana kao svedok, ali da istražiteljima tada nije rekla da joj je ponuđen bilo kakav snimak Ivanovićevog ubistva.

Kako prenosi Kosovo onlajn prištinski Zeri navodi da je Trajković rekla da joj je ponuđen video snimak ubistva Ivanovića, u severnoj Mitrovici, kao i da je medijima u Srbiji rekla da je odbila da uzme taj video snimak.

Ivanović je ubijen 16. januara 2018.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.