Novi udes kod Vrčina, jedna žrtva

Izvor: RTS, 13.Avg.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi udes kod Vrčina, jedna žrtva

Na auto-putu kod naplatne rampe Vrčin dogodila se nova saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život, rečeno je RTS-u u MUP-u. Dve osobe su teže povređene, a tri lakše.
U nesreći koja se dogodila na oko 200 metara od naplatne rampe učestvovala su tri vozila. Automobil holandskih registarskih oznaka kretao se u smeru ka Beogradu i probio je dve zaštitne ograde pre nego što je prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na suprotnu stranu auto-puta.

Naleteo je na automobile koji su išli u smeru ka Nišu. Nastradala je žena iz holandskog automobila a teže povrede je zadobila osoba iz holandskog vozila i osoba iz vozila sa novosadskim registracijama, javlja reporter RTS-a, 
Ekipe Hitne pomoći prevezle su povređene osobe. U Domu zdravlja Grocka, čije ekipe su takođe izašle na mesto nesreće potvrđeno je RTS-u da je jedna osoba izgubila život. Povređeni su prebačeni u gradske zdravstvene ustanove.
Policija je izvršila uviđaj a saobraćaj je na tom delu puta normalizovan. Uzrok nesreće nije poznat.
Inače, i jutros se dogodio udes kod rampe Vrčin u kojem je jedna osoba poginula a četiri osobe su povređene.
U tom sudaru su učestvovala četiri putnička automobila i jedno kombi vozilo.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zbog udesa kod Vrčina uhapšena devojka

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Avg.2017

Devojci koja je upravljala vozilom koje je učestvovalo u udesu kod Vrčina određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati...To je učinjeno po nalogu Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu, rečeno je Tanjugu...U pitanju je devojka koja ima dvojno državljanstvo Holandije i Turske i njoj je određeno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.