Izvor: B92, 01.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Novi detalji o ubistvu Šćekića"

Podgorica -- Policija je otkrila nove tragove u istrazi ubistva policijskog načelnika Slavoljuba Šćekića, navode podgorički mediji.

Pojedina glasila objavila su i imena više osoba koje su saslušane u okviru istrage ubistva, a podgorički listovi pišu da je u reci Sitnici, ispod manjeg betonskog mosta, nađen pištolj iz kog je, kako se veruje, pucano u Šćekića.

List Dan piše da je policija na informativni razgovor privela nekadašnjeg inspektora za krvne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << delikte Mrđana Kovačevića iz Podgorice i Ivana Delića iz Budve, pominjanog i u vezi s ranijim ubistvima.

Dan piše i da je u pritvoru zadržano dvadesetak Barana i da je policija odredila pritvor svim osobama ranije privođenim u okviru istrage o bombaškim napadima na gradilište hotela Splendid u Bečićima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.