Izvor: RTS, 07.Maj.2021, 23:54

Novi Sad, žena poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći

Jedna žena je poginula kod skretanja za Ledince u Novom Sadu, kada je na nju naleteo automobil.
Teška saobraćajna nesreća se dogodila večeras pre 23 časa u Novom Sadu, javlja portal nsuzivo.rs.
Žena je, kako portal navodi pozivajući se na nezvanične izvore, izašla iz autobusa i pokušala da pretrči magistralni put, ali je tada na nju naleteo automobil i ona je ostala zarobljena ispod vozila.
Na teren su izašli pripadnici vatrogasne brigade Novi Sad, koji su izvukli ženu, ali je ona preminula od zadobijenih povreda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća kod Ledinaca: Automobil naleteo na ženu, poginula na licu mesta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2021

Večeras nešto pre 23 časa dogodila se teška saobraćajna nesreća kod raskrsnice za Ledince u Novom Sadu u kojoj je poginula jedna žena kada je na nju naleteo automobil marke reno klio...Žena je, kako portal nsuzivo.rs navodi pozivajući se na nezvanične izvore, izašla iz autobusa i pokušala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Teška nesreća kod Ledinaca, poginula žena

Izvor: NoviSad.com, 08.Maj.2021, 08:58

Kod Ledinaca je sinoć oko 23 sata poginula žena pešak kada je na nju naleteo automobil. Hitna pomoć je po pozivu policije izašla na teren u 22:49 časova. Međutim..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.