Novi Sad, učenice pokušale samoubistvo

Izvor: RTS, 06.Mar.2014, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad, učenice pokušale samoubistvo

Dve učenice sedmog razreda Osnovne škole "Jožef Atila" u Novom Sadu pokušale su zajedničko samoubistvo, tako što su kupile žilete i otišle u školski toalet da iseku vene.

U Osnovnoj školi "Jožef Atila" u Novom Sadu dve učenice sedmog razreda pokušale su samoubistvo.

One su kupile žilete i otišle u školski toalet da iseku vene. Na sreću, prisutni u školi čuli su povike iz kupatila, i zaustavili devojke u nameri da počine samoubistvo.

One >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su zbrinute u Dečijoj bolnici i potom puštene na kućno lečenje, javili su večeras lokalni mediji.

Direktor škole Dragan Utržan potvrdio je da je jedna učenica nanela sebi površinske posekotine.

Kako je naveo, ona se na taj korak odlučila zbog toga što se uplašila reakcije roditelja nakon roditeljskog sastanka koji je bio u toku.

Najavljeno je da će Osnovnu školu "Jožef Atila" sutra posetiti gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, direktor policije Milorad Veljović i načelnik novosadske policije Stevan Krstić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.