Novi Sad: Negira da je zlostavljao pastorku

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Negira da je zlostavljao pastorku

U Višem tužilaštu saslušan J. V., osumnjičen za silovanje devojčice iz Novog Sada. Nezvanično saznajemo da je negirao delo, aiko je posle hapšenja priznao. Sud mu je odredio pritvor do 30 dana da ne ponovi delo U VIŠEM tužilaštvu u Novom Sadu pokrenuta je istraga protiv J. V. (39) iz okoline Novog Sada, osumnjičenog za silovanje trinaestogodišnje devojčice J. S. Saslušan je u tužilaštvu u prisustvu branioca po službenoj dužnosti, a sudija za prethodni postupak >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mu je odredio pritvor do 30 dana. Ova mera izrečena mu je da boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svedoke i oštećenu, kao i da ne bi ponovio krivično delo za koje se tereti. PROČITAJTE JOŠ: Očuh silovao devojčicu za kojom se tragalo? Prema nezvaničnim saznanjima, J. V. je navodno na saslušanju negirao da je silovao trinaestogodišnju devojčicu, inače usvojenu ćerku svoje sadašnje emotivne partnerke, dok je prethodno, posle hapšenja, u policiji priznao da je to učinio. U porodici devojčice svi su još u šoku i neverici da je J. S. žrtva seksualnog zlostavljanja očuha. Najpre su se, kako kažu, silno zabrinuli zbog njenog nestanka 26. avgusta u popodnevnim satima. Devojčicu je dva dana kasnije policija pronašla nepovređenu u okolini Novog Sada kod jednog prijatelja, a u međuvremenu je usledilo hapšenje J. V. - Ako se dokaže da je zaista to uradio detetu, onda treba doživotno da ostane tamo gde je sada, u zatvoru - ogorčena je devojčicina baka. - Teško mi je o tome i da pričam, ali mogu da kažem da mi se taj čovek od prvog dana nije dopao. Po devojčicinom ponašanju, navodno nisu mogli ništa sumnjivo da primete. Bila je staložena, ali u poslednje vreme i tužna.Sumnje: Očuh J. V. - Pitala sam je zbog čega je takva, ali je verovatno bilo sramota da mi kaže šta joj se dešava i kroz šta prolazi - nastavlja baka. - Navodno je to sve trajalo prethodne dve godine. Na kraju je sve ispričala u policiji. PROČITAJTE JOŠ: KRAJ POTRAGE: Pronađena Jana (13), uhapšen očuh osumnjičen za silovanje PRUŽITI POMOĆ DETETU MINISTARSTVO za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, povodom potresnih informacija da je devojčica J. S. (13) iz Kisača pobegla od kuće zbog toga što ju je, kako je navela, seksualno zlostavljao očuh J. V. (39), obaveštava javnost da nadzor nad stručnim radom i zakonitošću rada Centra za socijalni rad Grada Novog Sada, obavlja Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova - navodi se u saopštenju ovog ministarstva.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kisačaninu uhapšenom zbog silovanja devojčice određen pritvor od 30 dana

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2019

Osumnjičenom za silovanje 13-ogodišnje devojčice iz Kisača određen je pritvor do 30 dana, zbog mogućeg uticaja na svedoke i devojčicu, kao i ponavljanja dela...Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv osumnjičenog J.V. (39). Javni tužilac ga je saslušao u prisustvu branioca postavljenog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.