Novi Pazar, lokalizovan požar u Simpovoj zgradi

Izvor: RTS, 30.Nov.2016, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar, lokalizovan požar u "Simpovoj" zgradi

Tri vozila vatrogasne službe uspela su da lokalizuju požar koji je izbio u "Simpovoj" zgradi u Mitrovačkoj ulici, u Novom Pazaru. U požaru je jedan stan izgoreo.
U požaru koji je izbio u stambenoj zgradi "Simpo" u Novom Pazaru nema povređenih. Požar je prijavljen oko 18 časova, a nastao je u stanu na trećem spratu.

Vatra je zahvatila i stan na četvrtom spratu iz koga su stanari pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da iznesu stvari, pa su zbog toga evakuisani kamionom sa korpom Elektrodistribucije.
Njima je ukazana hitna lekarska pomoć. Vlasnici stana na trećem spratu nisu bili u stanu u trenutku izbijanja požara.
Dalje širenje požara sprečeno je brzom intervencijom vatrogasaca, policije i radnika Elektrodistribucije.
Izgoreo je i deo krovne konstrukcije, a pričinjena je i velika materijalna šteta.
Požar je izbio u jednom stanu u novopazarskom naselju Lug, u stambenom objektu "Simpo", kod Osnovne škole "Desanka Maksimović", i vatra je brzo počela da se širi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.