Niš, žena odustala od samoubistva posle pregovora

Izvor: RTS, 30.Avg.2017, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš, žena odustala od samoubistva posle pregovora

Niški policajci su uspeli da posle više sati odgovore od samoubistva ženu koja je pretila da će skočiti sa terase zgrade u centru grada. Radi se o ženi od pedesetak godina koja je pretila da će skočiti sa terase stana na 5. spratu.
Prema nekim nezvaničnim informacijama, žžena nije iz Nišša, ali živi u stanu u kojem se sve događalo.
Bio je angažovan policijski pregovarač koji je kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zaključana vrata stana pokuššavao da je odvrati od namere da skoči.

Za svaki slucaj, na ulici, ispred zgrade, postavljen je bio i vazduššni duššek.
Neki mediji su preneli da se ona u jednom momentu povukla u stan i odbijala da otvori vrata, da se potom pojavila i njena sestra i deo rodbine te da se policija povukla jer od rodbine nisu dobili saglasnost da nasilno uđu u stan.
Zbog intervencije policije i vatrogasaca je Ulica Lole Ribara bila je privremeno zatvorena za automobile i peššake.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Niš: Žena preti da će skočiti sa petog sprata zgrade

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Avg.2017

Žena stara oko 50 godina popela se danas na peti sprat zgrade u centru Niša i preti da će skočiti...Ona se popela na zgradu u Ulici Lole Ribara, u blizini Narodnog pozorišta. ;..Na mesto događaja došle su ekipe policije, vatrogasci i hitna pomoć a okupili su se i slučajni prolaznici...Kako su...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.