Niš: Uhapšena petorica zbog iznude

Izvor: B92, 11.Sep.2012, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Uhapšena petorica zbog iznude

Niš -- Jutros oko 6 časova Žandarmerija u Nišu uhapsila organizovanu grupu od pet mladića koji se terete da su izvršili više krivičnih dela iznude.

Kako saznaje B92, svi mladići su iz Niša i imaju oko 21 godine.

Prilikom hapšenja, kod njih je nađeno oružje, municija, pancirni prsluci i manja količina droge.

"Akcija je jutros pre šest sati izvedena istovremeno na šest lokacija, privedeno je pet osoba, dok se za jednom traga", rekao je šef Odseka za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suzbijanje opšteg kriminaliteta Nebojša Petković.

Grupa, čiji su svi pripadnici iz Niša, delovala je duže i iznuđivala više od 100.000 evra, kazao je Petković.

Petković je rekao da još ne može da potvrdi da li je zaplenjena i droga, ali ako i jeste, onda je reč o manjoj količini narkotika.

Kako je najavljeno u Policijskoj upravi, privedenim osobama biće određena mera zadržavanja, a zatim će biti sprovedeni nadležnom istražnom sudiji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje zbog izneda

Izvor: RTS, 11.Sep.2012

Žandarmerija uhapsila organizovanu grupu od pet članova, koji imaju oko 20 godina iz Niša, koji su izvršili više krivičnih dela iznude. ..U Nišu je jutros Žandarmerija uhapsila organizovanu grupu od pet članova, koji imaju oko 21 godinu iz Niša, koji su izvršili više krivičnih dela iznude...Kod...

Nastavak na RTS...

Uhapšena organizovana grupa iznuđivača

Izvor: JužneVesti.com, 11.Sep.2012

Žandarmerija je jutros oko 6 sati na nekoliko lokacija u Nišu uhapsila pet članova organizovane grupe kod koje je pronađeno oružje, pancirni prsluci i droga.

Nastavak na JužneVesti.com...

Žandarmerija pohapsila reketaše

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Sep.2012

Žandarmerija uhapsila organizovanu grupu od pet članova, koji imaju oko 20 godina iz Niša, koji su izvršili više krivičnih dela iznude , potvrđeno je Južnoj Srbiji u MUP-u.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Hapšenja u Nišu zbog iznude

Izvor: Mondo, 11.Sep.2012

Niška policija i pripadnici žandarmerije uhapsili su organizovanu grupu zbog sumnje da je izvršila produženo krivično delo iznude i zaplenili dva pištolja i jedan revolver, saopšteno je danas u Policijskoj upravi u Nišu..."Akcija je jutros pre šest sati izvedena istovremeno na šest lokacija,...

Nastavak na Mondo...

Niš: Uhapšena organizovana grupa zbog iznude

Izvor: Akter, 11.Sep.2012

Niška policija i pripadnici žandarmerije uhapsili su organizovanu grupu zbog sumnje da je izvršila produženo krivično delo iznude i zaplenili dva pištolja i jedan revolver, saopšteno je danas u Policijskoj upravi u Nišu

Nastavak na Akter...

Žandarmerija uhapsila niške reketaše

Izvor: OkRadio.rs, 11.Sep.2012

– Pripadnici Žandaremrije rano jutros uhapsilu su petoricu mlađih Nišlija koji su od građana iznuđivali novac i kod kojih je pronađeno oružje, municija, pancirni prsluci i droga.Prema nezvaničnim saznanjima, uhapšene Nišlije su starosti od 20 do 23 godine. Šef odseka za suzbijanje opšteg...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.