Niš: Smene u vrhu policije

Izvor: B92, 29.Mar.2013, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Smene u vrhu policije

Beograd -- Dragan Bradić smenjen je s mesta načelnika Odeljenja kriminalističke policije u Nišu. U PU Niš kažu da je raspoređen na drugo radno mesto, ali ne navode zašto.

U policiji takođe nisu rekli koje će poslove Bradić ubuduće obavljati, niti potvrdili informaciju da je on jedan od policajaca koji je pod istragom Unutrašnje kontrole.

Posle 27. januara, kada je u eksploziji automobila ubijen Ðorđe Stojanović, a njegov otac optužio pripadnike policije i žandarmerije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su ga reketirali, u javnosti se stalno nagađa ko su policajci umešani u kriminalne poslove.

Od najavljenih hapšenja za sada nema ništa, a šestorica policajaca ispitana su u istrazi i oslobođena sumnje, što je javnosti tada saopštio upravo Bradić, koji je tada rekao da niko nije jači od države i da nema zaštićenih, pa ni policajaca.

U PU Niš rekli su da se neće zvanično oglašavati povodom smene Dragana Bradića, a nije objavljeno ni ko je novi šef kriminalističke policije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smenjen načelnik policije

Izvor: OkRadio.rs, 29.Mar.2013

Dragan Bradić smenjen je sa mesta načelnika Odeljenja kriminalističke policije u Nišu. U PU Niš kažu da je raspoređen na drugo radno mesto, ali ne navode zašto. U policiji takođe nisu rekli koje će poslove Bradić ubuduće obavljati, niti potvrdili informaciju da je on jedan od policajaca...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.