Niš: Policija presekla lanac trgovine drogom

Izvor: Studio B, 24.Mar.2015, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Policija presekla lanac trgovine drogom

Policija u Nišu presekla je lanac trgovine drogom i uhapsila šest osoba iz Svrljiga i Niša, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga uhapšeni su M.S.(19), N.M.(19) i O.J.(19) iz Niša, kao i D.M.(27) iz Svrljiga, navode iz policije.

Kako je saopštila niška policija, S.O.(30) i Č.I.(19) iz Niša uhapšeni su pod sumnjom da su izvršili krivično delo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << neovlašćenog držanja opojnih droga.

Sumnja se da su uhapšeni u dužem vremenskom periodu nabavljali, posredovali i prodavali heroin, a policija je kod osumnjičenih pronašla 6,2 grama heroina. Pretresom stana Č.I. pronađena je vagica za precizno merenje, navode iz policije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati posle čega će biti sprovedeni nadležnom tužiocu, napominju iz policije.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Uhapšena grupa dilera heroina

Izvor: JužneVesti.com, 24.Mar.2015

Petoro Nišlija i jedna osoba iz Svrljiga sumnjiče se da su u dužem vremenskom periodu nabavljali, posredovali i prodavali heroin u Nišu...Zbog sumnje da su prodavali heroin na niškim ulicama i u ugostiteljskim objektima, uhapšeni su trojica devetnaestogodišnjaka, Nišlije M. S, N. M, O. J. i Svrljižanin...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.