Niš: Pas ujeo čoveka za lice

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2010, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Pas ujeo čoveka za lice

Pas lutalica ujeo je Nišliju Zorana Nikolića za lice dok je polusagnut proveravao auspuh svog automobila.

Nikolić je teže povređen i operisan je u niškom Kliničkom centru.

On se vraćao sa izleta na Kameničkom visu 1. maja, a u naselju Pantelej je zastao da pogleda auspuh koji je prethodno zakačio na jednom ulegnuću na putu.

"Nisam očekivao da ću biti napadnut, bio sam polusagnut kada sam osetio udarac po glavi i licu", rekao je za Tanjug Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji se sada u svom domu uspešno oporavlja posle operacije.

Nikolić, mašinski tehničar koji je od decembra prošle godine bez posla, kaže da još ne razmišlja da li će tražiti obeštećenje za povredu.

Nikolić napominje da mora najpre da se oporavi, a onda će se raspitati kakve su mogućnosti da sudskim putem traži zadovoljenje za pretrpljenu traumu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.