Niš: Mladić izboden srpom posle svađe zbog parkinga?

Izvor: B92, 28.Jun.2018, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Mladić izboden srpom posle svađe zbog parkinga?

Niš -- Nišlija M. M. (28) teško je povređen kada ga je nakon svađe na ulici, kako se sumnja, srpom izbo M.P. (31) iz Niša.

Pacijent je zadobio dva uboda u grudni koš, levo i desno, saopšteno je iz Kliničkog centra u Nišu.

Kako B92.net saznaje, mladić je životno ugrožen.

“Životno je ugrožen i sledi dalja dijagnostika, ali zasad verovatno nema potrebe za operacijom“, naveli su u KC.

Kako piše “Blic”, do obračuna je došlo oko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 14.25 časova na raskrsnici Bulevara Nemanjića i Vizantijskog bulevara a prema prvim informacijama svađa je izbila zbog parking mesta. Sukob je, kako se navodi, započeo psovkama nakon čega je M. P. otvorio svoj automobil i iz njega, kako se sumnja, izvadio srp.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krvoproliće u Nišu! Nakon svađe zbog parking mesta, mladić izboden srpom!

Izvor: BKTV News, 28.Jun.2018

Nišlija M. M. (28) teško je povređen i životno ugrožen kada ga je nakon svađe na ulici zbog parking mesta, kako se sumnja, srpom izbo M.P. (31) iz Niša, saznaje BKTVNews. ..Kako mediji navode, do obračuna je došlo oko 14.25 časova na raskrsnici Bulevara Nemanjića i Vizantijskog bulevara a...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.