Niš: Likvidacija Slaviše Pigme naručena iz Amsterdama?

Izvor: Blic, 25.Mar.2016, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Likvidacija Slaviše Pigme naručena iz Amsterdama?

Nišlija Slaviša Dinčić (45), zvani Pigma, koji je pre nekoliko godina zvanično promenio ime u Saša Ristić, ubijen je 22. marta u Milentijevoj ulici u Nišu i po svemu sudeći, njegova likvidacija naručena je iz Amsterdama.

U ovom holandskom gradu, Pigma je 2010. već preživeo jedan atentat iako je bio ranjen sa šest hitaca, pa srpski istražni organi koji uveliko rade na slučaju proveravaju sve kopče s tim događajem.

- On je 2010. ranjen u vatrenom obračunu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u jednoj diskoteci u Amsterdamu. Tada je pogođen s pet hitaca u telo dok, ga je jedan pogodio u glavu. Uspeo je da se oporavi posle dve godine - kaže naš izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, iza tog napada u Holandiji stajali su pripadnici srpskih kriminalnih grupa, a kako je i zbog čega ubijeni Nišlija došao tada s njima u sukob, zvanično u ovom trenutku nije poznato, ali bi upravo to moglo da bude ključ zločina u Nišu.

Ubijeni Nišlija biće sahranjen kao Saša Ristić danas na groblju u Medoševcu. B. Janačković n

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.