Niš: Beba od godinu dana preživela pad sa terase

Izvor: Vesti-online.com, 14.Mar.2016, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Beba od godinu dana preživela pad sa terase

Beba stara godinu dana T.D. zadobila je hematom na stomaku nakon što je pala sa terase privatne kuće sa visine od oko 2,5 metara. Lekari prognoziraju da e se devojčica potpuno oporaviti od povreda.

Prema rečima dr Dušana Gostovića iz Niške Hitne pomoći, nezgoda se desila 13.marta oko 10.50 časova u jednom niškom naselju, a beba je u svesnom stanju prebačena na Dečju hiruršku kliniku KC U Nišu, piše list "Informer".

- Beba je pala sa na desnu stranu tela >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prvog sprata, sa visine od oko 2,5 metara. Zadobila je oteklinu na stomaku. Beba nije gubila svest i odmah je prebačena na Dečju kliniku - kaže dr Gostović.

Devojčica se u sobi na spratu igrala sa starijim bratom (3) koji je slučajno otvorio vrata od neograđene terase.

Na sreću, ova priča se nije završila tragično, jer je devojčica zaradila samo hematom na stomaku i naprsnuće lobanje, ali nema unutrašnjih povreda niti potres mozga, a lekari kažu da je ovo pravo malo čudo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

STRAVIČAN PRIZOR: Beba preživela pad sa terase

Izvor: NaDlanu.com, 14.Mar.2016

Beba stara godinu dana T.D. zadobila je hematom na stomaku nakon što je pala sa terase privatne kuće sa visine od oko 2,5 metara...Prema rečima dr Dušana Gostovića iz Niške Hitne pomoći, nezgoda se desila 13. marta oko 10.50 časova u jednom niškom naselju a beba je u svesnom stanju prebačena...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.