Nikolu Šešelja tukao uzoran policajac?!

Izvor: Press, 01.Nov.2010, 03:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolu Šešelja tukao uzoran policajac?!

Roditelji suspendovanih policajaca, koji su osumnjičeni da su pretukli Nikolu Šešelja i Đorđa Miščevića 26. oktobra u kafiću „Bela vita", tvrde da su njihovi sinovi uzorni pripadnici MUP-a i da je ceo slučaj isfabrikovan. Otac jednog od uhapšenih policajaca tvrdi i da je njegov sin više puta pohvaljivan i nagrađivan na poslu i da nije nasilnik
Policajci sremskomitrovačke interventne jedinice Slobodan Vuković (27), Srđan Kozbašić >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << (27), Željko Drobnjak (25), Marko Mačkić (20) i Vladimir Pavković posle saslušanja kod istražnog sudije pušteni su da se brane sa slobode.
Kako su za Press rekli roditelji uhapšenih policajaca, ceo slučaj je, iz njima nepoznatih razloga, „napumpan" do neslućenih razmera.
Kozbašić kaže da se njegov sin tog dana normalno vratio s posla, ali je onda krenuo sled neobičnih i sumnjivih događaja, zbog kojih veruje da je nekome stalo da se od svega napravi veliki „slučaj".
- Došao je kući, a onda su ga pozvali da se vrati u stanicu, odakle su ga ponovo vratili kući da bi razdužio opremu i naoružanje. Posle toga su sve do večeri bili u policijskoj stanici. Tada su im uručena i rešenja o pokretanju disciplinskog postupka i suspenziji - priča Kozbašić.
Josip Kozbašić, inače penzionisani oficir, kaže da je protekle nedelje čuo gomilu neistina o svom sinu.
- Od početka godine skoro da nema meseca da nije nagrađen sa 20 posto povećanja plate zbog izuzetnih rezultata - ispričao nam je vidno uzrujan Kozbašić, dok nam je pokazivao dokumenta o nagradama svog sina.
- Kada sam ga pitao da li se to zaista tako dogodilo, samo mi je odgovorio pitanjem da li bi iko normalan to učinio pred desetinama svedoka - kaže Kozbašić.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.