Nikada nisam čuo za  Miljka Živojinovića

Izvor: Vesti-online.com, 10.Apr.2011, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nikada nisam čuo za Miljka Živojinovića"

Posle optužbe glumca Velimira - Bate Živojinovića da je dr Nenad Popović, potpredsednik DSS-a odgovoran za hapšenje i kidnapovanje njegovog sina Miljka Živojinovića, svojevremeno optuženog za malverzacije u slučaju "stečajna mafija", oglasio se i funkcioner Demokratske stranke Srbije.

"Kategorički odbacujem sve navode koje je izneo Velimir Živojinović o mojoj navodnoj umešanosti u proces protiv njegovog sina. Do pre dva dana nikada u životu nisam čuo za Miljka Živojinovića", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kaže Nenad Popović

"Prirodno je da roditelj koristi sva moguća sredstva da pomogne svom detetu, ali mislim da je krajnje nepošteno i nečasno da se neko bez bilo kakvih dokaza igra mojim imenom u javnosti. Verovatno gospodin Živojinović smatra da će mu biti lakše ako ceo ovaj proces prebaci na teren politike, pa bez bilo kakvih dokaza napada DSS, predsednika stranke Vojislava Koštunicu i mene lično. To je nečasno i zlonamerno", navodi Popović u pisanoj izjavi koju je medijima dostavio DSS.

"Jedina moja veza sa ovim slučajem je to što gospodin Velimir Marjanović kojeg on pominje, danas radi u mojoj kompaniji, kao uostalom i 5.000 drugih zaposlenih. Spreman sam da se po ovom pitanju suočim sa bilo kim i na bilo kom mestu kako bih dokazao koliko su apsurdne ove tvrdnje, jer ponavljam da sam za Miljka Živojinovića čuo pre dva dana iz medija kao i za proces koji se vodi protiv njega", ističe potpredsednik DSS-a.

"Gospodinu Živojinoviću, koga izuzetno cenim kao glumca, pružiću prvo priliku da mi se javno izvini zbog ovih neosnovanih optužbi, a ako to ne bude učinio, biću prinuđen da ga tužim jer je izneo mnogo teške optužbe i ja moram da odbranim svoju čast. Razumljivo je da gospodin Živojinović na sve načine pokušava da odbrani svoga sina, ali on mora da razume da i ja imam roditelje kojima teško padaju ove laži, navodi Popović u izjavi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.