Nestao muškarac iz okoline Kraljeva

Izvor: Blic, 04.Jul.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestao muškarac iz okoline Kraljeva

Penzioner Miroslav Dragutinović (63) iz Samaila kod Kraljeva, nestao je u sredu nakon što je izašao iz dvorišta na svom imanju, koje se nalazi na putu Kraljevo-Čačak, i od tada se nije vraćao kući.

Miroslav je visok i krupan čovek, psihički stabilan, bavio se poljoprivredom i živeo na imanju sa ženom i sinom.

- Meštani sela su pružili nesebičnu pomoć u potrazi za mojim bratom. Svaki deo sela više puta je pretražen. Policija je dolazila sa psima tragačima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali je bilo bezuspešno. Kada su ga poslednji put videli otišao je u gumenjacima, bez novca i ličnih dokumenata. Očevici kažu da ga su ga tada videli kako je krenuo u pravcu Čačka – kaže Milanka Perić, sestra Miroslava Dragutinovića.

Svi koji primete Miroslava ili imaju neke informacije, mogu se javiti na telefone 036/5881184 i 065/6016401.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEZVANIČNO: Nestali penzioner Miroslav Dragutinović (63) iz Samaila kod Kraljeva preminuo

Izvor: Kurir, 04.Jul.2015

KRALJEVO–  Penzioner Miroslav Dragutinović (63) iz Samaila kod Kraljeva, nestao je u sredu nakon što je izašao iz dvorišta na svom imanju, koje se nalazi na putu Kraljevo-Čačak, i od tada se nije vraćao kući. kako nezvanično saznajemo, Dragutinović je preminuo, ali još nisu poznati svi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.