Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2011, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala devojka bila u kontaktu sa odbeglim vozačem

ZAGREB -

Forenzičkim veštačenjem vlasi kose nađenih u kamionu kojim je upravljao Dragan Paravinja, za kojim tragaju MUP Republike Srpske i Hrvatske, potvrđeno je da ona pripada sedamnaestogodišnjoj Antoniji Bilić iz okoline Drniša koja je nestala 7. juna, javila je večeras Hrvatska televizija.

Za policiju je od ovog momenta Paravinja osumnjičeni, navodi ta HRT.

Policija i Gorska služba spasavanja (GSS) i dalje intenzivno tragaju za Antonijom. Sutra će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ronioci pretražiti jezero kod sela Bilišana i područje reke Krke.

Za njim od danas traga i policija Republike Srpske u širem području Srpca.

Hrvatski mediji izveštavaju da potraga za Paravinjom traje, ali bez uspeha. Policija je uspela da dobije priznanje od njegove supruge Milijane da mu je pomogla u ilegalnom prelasku granice.

Prema njenim rečima, Paravinja je u BiH stigao preplivavši reku Savu kod Slavonskog Broda, nakon čega je sa ženom koja ga je dočekala na drugoj obali otišao u selo Donji Srđevići kod Srpca u kuću svog ujaka. Milijana Paravinja puštena je iz pritvora, jer je ocenjeno da ne može ometati istragu.

Danas je ustanovljeno i da su Paravinja i Antonija Bilić bili u kontaktu, jer su se signali iz njihovih mobilnih telefona poklapali.

Antonija je poslednji put viđena kad je stopirala kamion 7. juna ujutro. Poslednji put signal njenog mobilnog telefona zabeležen je istog dana poslepodne u okolini Karlovca.

Policija, vatrogasci i GSS u protekle dve sedmice intenzivno su tragali za njom na području Drniša, šireg rejona Obrovca gde je Paravinja živeo poslednjih godinu - dve dana, kao i duž auto puta kroz Liku.

Policija je saslušala više stotina svedoka i proverila veliki broj osoba koje su ličile na fotorobot osumnjičenog.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.