Nemačka: U bočicama dezodoransa 25 kilograma kokaina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2010, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: U bočicama dezodoransa 25 kilograma kokaina

FRANKFURT -

Nemački carinici uhapsili su muškarca koji je na aerodromu u Frankfurtu pokušao da prošvercuje 25 kilograma kokaina upakovanog u više od 800 bočica dezodoransa, kako bi prikrio miris droge, javljaju nemački mediji.

U prtljagu 41-godišnjeg Nigerijca, koji je doputovao iz Venecuele, policija je našla 801 bočicu dezodoransa u kojima je bio sakriven kokain, kako ga psi na carini ne bi nanjušili.

Jak miris dezodoransa, međutim, nije nimalo impresionirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iskusne policijske pse, koji se nisu dali prevariti.

U svakoj od bočica dezodoransa carinici su pronašli 30 grama kokaina, ukupno 25 kilograma droge, čija se vrednost procenjuje na 1,25 miliona evra.

Portparol nemačke carine izjavio je da ovo nije prvi ovakav slučaj i da su i ranije imali sličnih iskustava kao što je opijum i heroin u bočicama senfa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.