Izvor: Blic, 11.Okt.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Negira da je platio za ubistvo oca i majke

Negira da je platio za ubistvo oca i majke

SMEDEREVO - Posle osam meseci od ubistva bračnog para Slavice i Slobodana Paunovića iz Ralje kod Smedereva, počelo je suđenje njihovom sinu Saši (23) i Zoranu Stanimiroviću (28) iz Grocke. Njih optužnica tereti za teško ubistvo iz koristoljublja, a na prvom pretresu obojica su poricali umešanost u zločin.

Zločin se dogodio 9. februara na obilaznici u blizini 'Sartida'. Ubica je sakriven iza saobraćajne table >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čekao bračni par Paunović koje je sin uputio da tuda prođu automobilom u određeno vreme. Paunovići su ubijeni rafalnom paljbom sa 30 metaka. Dugo je kao prvooptuženi slovio Saša Stojanov iz Beograda. Na prvom saslušanju Zoran Stanimirović je rekao da se sa Sašom Paunovićem dogovorio da za naknadu od 30.000 maraka ubije Paunoviće. Potom je, tvrdio je Stanimirović, angažovao Sašu Stojanova da obavi ubistvo. Kada je u Amsterdamu Saša Stojanov pročitao optužbu, doputovao je u Jugoslaviju i predao se policiji. Na suočenju je Stanimirović rekao da Stojanova ne poznaje. M.S.P.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.