Neda Arnerić stabilno, lekari optimisti

Izvor: Vesti-online.com, 12.Maj.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Arnerić stabilno, lekari optimisti

Uprkos teškim povredama koje je zadobila nakon pada s terase svog stana na trećem spratu, Neda Arnerić (62) će moći ponovo da hoda. Prvi rezultati dijagnostike u Urgentnom centru su pokazali da je glumica prilikom pada zadobila prelom pršljenova grudnog dela kičme, ali da nije povredila kičmenu moždinu.

Kako pišu beogradski mediji pozivajući se na njene doktore, Neda je imala veliku sreću, a prelom će vremenom da zaraste. Čim nije povređena kičmena moždina, znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da će celokupno lečenje proći bez hirurške intervencije i da neće biti invaliditeta. Da je njeno zdravstveno stanje sve bolje govori i podatak da je ona prebačena sa intenzivne nege u običnu jednokrevetnu sobu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.