Neda Arnerić nije životno ugrožena, pala dok je prostirala veš

Izvor: Vesti-online.com, 09.Maj.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Arnerić nije životno ugrožena, pala dok je prostirala veš

Neda Arnerić nije životno ugrožena i lekari predviđaju oporavak, rečeno je za “Nedeljnik” u Urgentnom centru, gde je glumica smeštena na odeljenje šoka.

Kako navode, čuvena glumica se dobro oseća.

Osim toga, oni navode i da će u policijskom izveštaju o nesreći pisati da je glumica pala prostirući veš. Tu informaciju je u medijima izneo i njen suprug. U međuvremenu, televizija Pink je javila da je navodno u pitanju pokušaj samoubistva.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Urgentnom centru su rekli da se ona oseća dobro i da je provela mirnu noć i, što je najvažnije, povrede su takve da joj se predviđa oporavak.

"Možemo da kažemo da je imala sreće", rekao je izvor “Nedeljnika” iz Urgentnog centra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.