Navijač Rada preminuo u snu

Izvor: Večernje novosti, 08.Sep.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač Rada preminuo u snu

U Kazneno-popravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici pronađeno telo Aleksandra Saleta Pavlovića (34) ALEKSANDAR SALE Pavlović (34), navijač Rada, čije je beživotno telo pronađeno u zatvorskoj ćeliji pre tri dana, nije, kako se prvobitno sumnjalo, umro nasilnom smrću, niti se predozirao, potvrđeno je "Novostima" iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde Srbije. - Osuđenici iz sobe "5", u poluotvorenom odeljenju "Zelengora" u KPZ Sremska Mitrovica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pozvali su 5. septembra, u 6.10, pripadnike Službe obezbeđenja i prijavili da osuđenik Aleksandar Pavlović ne daje znake života - kažu iz Uprave. - Zavodski lekar je odmah došao u ćeliju i pregledao Pavlovića, nakon čega je konstatovao da je preminuo.PROČITAJTE JOŠ - Navijaču 13 godina za ubistvoO svemu su obavešteni nadležni organi, tužilaštvo i sremskomitrovačka policija, koja je obavila uviđaj i sačinila zapisnik. Telo preminulog je, kako tvrde iz Uprave, prevezeno na obdukciju, koja je pokazala da nema tragova nasilja i da je osuđenik umro prirodnom smrću - u snu. Inače, Aleksandar Pavlović je u zatvoru u Sremskoj Mitrovici započeo služenje kazne od šest godina 2014. zbog neovlašćene proizvodnje i prodaje droge, a sa izdržavanja kazne trebalo je da izađe u oktobru 2019. godine.PROČITAJTE JOŠ - Umro ranjeni navijač PartizanaKako nezvanično saznajemo, osuđenik se nadležnima u zatvoru, kao ni svojim cimerima, nije nikada žalio na zdravstvene probleme, a nije poznato da li je ikada uzimao narkotike ili samoinicijativno neke lekove, koji su, eventualno, mogli da izazovu njegovu iznenadnu smrt. SAHRANA U SUBOTU ALEKSANDAR Pavlović biće sahranjen u subotu na beogradskom groblju Lešće. Od njega će se tada, poslednji put, oprostiti majka, otac, dve seste, rodbina i brojni prijatelji, među kojima i navijači Rada.PROČITAJTE JOŠ - Navijač Vojvodine poginuo u Siriji: Usmrtila ga nagazna mina?!

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Navijač Rada umro u snu: Skončao u zatvoru u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Press, 08.Sep.2017

Pavlović je, inače, u Sremskoj Mitrovici služio kaznu od šest godina od 2014. kada je osuđen zbog neovlašćene proizvodnje i prodaje droge i trebalo je da izađe oktobra 2019. godine. . Foto: A. Nalbantjan. Aleksandar...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.