Napali su ga jer nema loptu i mobilni telefon VIDEO

Izvor: B92, 06.Mar.2019, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Napali su ga jer nema loptu i mobilni telefon" VIDEO

Beograd -- Dok se igrao sa sestrom u parku, 13-godišnjeg Gregora napala je grupa starijih dečaka. Oborili su ga na zemlju, udarali i šutirali.

Međutim, priča ne počinje tu. Gregorev otac umro je od raka kada je on imao svega četiri godine, njegova majka zbog nesreće, bila je u invalidskim kolicima do pre godinu dana. A sada se služi štakama. Najmlađi brat ima Daunov sindrom, a sestra je zamalo postala žrtva pedofila. Na sve to ili zbog svega toga, Gregor od prvog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trpi vršnjačko nasilje.

"Napali su ga zato što nema loptu, zato što nema mobilni telefon. Onda je on došao kući, nikada to neću zaboraviti, uzeo je ’Lepotu i zdravlje’ i isekao je mobilni telefon, zalepio na karton i to je nosio u školu", rekla je Gregorova majka za TV Prva.

Opširnije u video-prilogu:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.