Napadnuti policijski službenici u Kragujevcu

Izvor: Studio B, 21.Sep.2010, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuti policijski službenici u Kragujevcu

Policijski službenici kragujevačke Saobraćajne policijske ispostave napadnuti su u Atinskoj ulici u tom gradu kada su, zbog prebrze vožnje, zaustavili vozilo kojim je upravljao Rade T. (28) iz Kragujevca.

Tokom vršenja uviđaja saobraćajne nezgode policajci su sinoć zbog prebrze vožnje zaustavili "jugo" kojim je upravljao Rade T. upozorili ga i naredili mu da pomeri vozilo sa lica mesta saobracajne nezgode, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<
Vozač se oglušio o njihovo naređenje i prešao svojim vozilom preko mesta saobraćajne nezgode.

Policajci su mu nakon toga naredili da uđe u službeno vozilo zbog alko-testa, što je on i uradio, da bi nakon toga napao policijske službenike, piše u saopštenju.

Rade T. je sve vreme vređao policajce i upućivao im ozbiljne pretnje. On je priveden i zadržan u prostorijama Policijske uprave Kragujevac. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da ima 1.07 promila alkohola u organizmu.

Policijski službenici zadobili su lake telesne povrede.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadnuti policijski službenici u Kragujevcu

Izvor: TV Avala, 21.Sep.2010

Policijski službenici kragujevačke Saobraćajne policijske ispostave napadnuti su u Atinskoj ulici u tom gradu kada su, zbog prebrze vožnje, zaustavili vozilo kojim je upravljao Rade T. (28) iz Kragujevca, saopšteno je danas.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.