Napadnut vozač, demoliran autobus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2012, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut vozač, demoliran autobus

BEOGRAD -

Desetak vandala sinoć je napalo vozača GSP "Beograd" Dragana Arsenijevića i razbilo sva stakla na vratima autobusa, saopštio je Sindikat GSP "Nezavisniost".

Kako je navedeno, napad se dogodio oko 18:10 sati na stanici u Cvijićevoj ulici, neposredno iza raskrsnice sa ulicom Starine Novaka, na autobuskoj liniji 77.

Vozač nije povređen, ali je bio vidno uzrujan, a pričinjena je šteta u iznosu većem od 100.000 dinara.

Kako je navedeno, napadu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na vozača prethodila je verbalna rasprava zbog situacije u saobraćaju.

"Vođa vandala, koji se zove Nikola, prelazio je sa devojkom Cvijićevu ulicu na pešačkom prelazu, ali kada ga je vozač autobusa opomenuo da ubrza prelazak - on se namerno vratio i verbalno i fizički je napao vozača, a u demoliranju autobusa su mu pomogli drugovi", kaže se u saopštenju.

Sindikat GSP "Nezavisnost" pretpostavlja da će video snimak kamera na pomenutoj raskrsnici pomoći da se identifikuje neko od tih desetak napadača.

Taj sindikat je pozvao nadležne da razmotre njihov zvaničan zahtev za dobijanje statusa službenog lica, upućen sredinom septembra.

"Ovo je takođe podsetnik na opasnosti sa kojima se naši vozači mogu susresti tokom dnevnog rada ili noću po celom gradu i prigradskim naseljima. Sreća da niko nije povređen u ovom bezumnom napadu. Počinioci ove štete su bezobzirni pojedinci koje će, nadamo se, brzo uhapsiti organi vlasti i dovesti ih pred lice pravde", kaže se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadnut vozač, demoliran autobus

Izvor: Press, 13.Nov.2012

Desetak vandala sinoć je napalo vozača GSP "Beograd" Dragana Arsenijevića i razbilo sva stakla na vratima autobusa, saopštio je Sindikat GSP "Nezavisniost"..Kako je navedeno, napad se dogodio oko 18:10 sati na stanici u Cvijićevoj ulici, neposredno iza raskrsnice sa ulicom Starine Novaka, na autobuskoj...

Nastavak na Press...

Polomili stakla na vratima GSP autobusa

Izvor: Kurir, 13.Nov.2012

Grupa mladića u pratnji dve devojke iz čista mira napali vozača autobusa na liniji 77 dok je stajao da propusti pešake..BEOGRAD - Grupa mladića polomila je u ponedeljak uveče oko 18.10 časova stakla na prva troja vrata autobusa na liniji 77 na uglu ulica Cvijićeve i Starine Novaka u Beogradu,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.