Izvor: B92, 27.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na novinara "Dnevnika"

Novi Sad -- Nepoznati napadač udario je na ulici, bez ikakvog povoda, novinara novosadskog "Dnevnika" Milorada Vujačića.

Napadač je Vujačiću naneo lakše povrede, potvrđeno je agenciji Beta u tom listu. Nepoznati čovek star oko 30 godina prišao je novinaru na ulici i uz reči: "Šta je, što me gledaš?" i snažnim udarcem u lice oborio ga na zemlju.

Slučaj je prijavljen policiji, a napad se desio u subotu uveče oko 23 časa, u Rumenačkoj ulici u naselju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Detelinara.

Vujačić je rekao da je prvi put u životu video čoveka koji ga je udario i da ne zna da li je napadnut zbog pisanja ili je reč o bahatom prolazniku.

"Zastrašujuća je pomisao da vas neko nasred ulice bez ikakvog povoda može udariti", rekao je Vujačić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.