Nađeno oboje nestale nestale dece iz Kuršumlije

Izvor: Blic, 26.Nov.2011, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađeno oboje nestale nestale dece iz Kuršumlije

KURŠUMLIJA - Kuršumlijska policija našla je oboje dece iz ovog grada čiji je nestanak prijavljen pre dva dana. Oboje dece su dobro, rečeno je agenciji Beta u lokalnoj policiji.

Devojčica nađena na periferiji grada u Mikuljanskom naselju. U policiji nisu želeli da daju preciznije podatke o tome.

Otac devojčice Miroslav Mirković rekao je agenciji Beta da je ona u četvrtak nakon prvog časa napustila školu i pobegla u obližnju borovu šumu.

Kao razlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njenog bekstva naveo je to što je razredni starešina pozvao njene roditelje u školu zbog velikog broja izostanaka, pa se ona, navodno, zbog toga uplašilia i pobegla.

Devojčica je iz obližnje borove šume pobegla preko planine i izgubila se u šumi.

Nakon dvadesetak kilometara pešačenja kroz šumu naišla je na znak "Dobrodošli u opštinu Blace", rekao je njen otac.

Mirković je naveo da je devojčica zatim mobilnim telefonom pozvala druga S.M (14), koji je odmah krenuo u potragu za njom. Oni su sreli na pola puta, a pošto je već bio mrak, u selu Mačkovac su obili bravu na napuštenoj kući i ušli unutra.

Polomili su staru ogradu i naložili vatru i u toj kući proveli jednu noć i jedan dan, rekao je otac devojčice.

"Pošto su izgladneli krenuli su prema gradu, kroz šumu, da bi njen drug otišao kući po novac za hranu, s namerom da pobegnu u drugi grad. Međutim, njega je kući sačekala policija pa su ga nagovorili da je pozove uz izgovor da će njegov ujak da ih odveze u drugi grad. Tako je ona ušla u policijski auto i vraćena je kući", rekao je

njen otac Beti.

Direktor Osnovne škole "Miloje Zakić" Života Vuksanović rekao je novinarima da devojčica nije imala nikakav razlog za bekstvo jer je, kako ističe uobičajeno da deca beže sa časova i da imaju dosta neopravdanih izostanaka.

"U razgovoru sa decom i njom saznao sam da se ona uplašila da ne dobije batine od oca zbog izostanaka. Ovakav slučaj nikada u ovoj školi nije do sada zabeležen", rekao Vuksanović.

U protekla dva dana u potrazi za nestalom devojčicom i dečakom su pored roditelja, policije učestvovali i građani Kuršumlije. Roditelji devojčice su za dva dana automobilom prešli više od hiljadu kilometara, obilazići susedne gradove i sela.

Povezane vesti: Oteto sedam estonskih turista u Libanu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuršumlija: Nađen i nestali dečak

Izvor: S media, 26.Nov.2011

Kuršumlijska policija pronašla je i dečaka u tom gradu čiji je nestanak prijavljen pre dva dana. Sinoć je pronađena devojčica Isidora M, koja je takođe pre dva dana pobegla iz škole. Oboje su dobro, rečeno je agenciji Beta u lokalnoj policiji...Devojčica je pronadjena na periferiji grada u...

Nastavak na S media...

Pronadjena nestala deca u Kuršumliji

Izvor: NaDlanu.com, 26.Nov.2011

KURSSUMLIJA, 26. novembra 2011. (Beta) - Kuršumlijska policija je pronašla oba deteta u tom gradu čiji je nestanak prijavljen pre dva dana i oni su dobro, rečeno je agenciji Beta u lokalnoj policiji... KURSSUMLIJA, 26. novembra 2011. (Beta) - Kuršumlijska policija je pronašla oba deteta u tom gradu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Policija pronašla nestalu decu u Kuršumliji

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2011

Kuršumlijska policija je pronašla oboje dece u tom gradu čiji je nestanak prijavljen pre dva dana i oni su dobro, rečeno je agenciji Beta u lokalnoj policiji. Devojčica je pronađena na periferiji grada u Mikuljanskom naselju. U policiji nisu želeli da daju preciznije podatke o tome...Miroslav...

Nastavak na Vesti-online.com...

Nađeno oboje nestale djece iz Kuršumlije

Izvor: Cafe.ba, 26.Nov.2011

KURŠUMLIJA - Kuršumlijska policija našla je oboje dece iz ovog grada čiji je nestanak prijavljen pre dva dana. Oboje dece su dobro, rečeno je agenciji Beta u lokalnoj policiji.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.