Na slobodi Albanci uhapšeni 4. maja

Izvor: B92, 30.Maj.2012, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na slobodi Albanci uhapšeni 4. maja

Beograd -- Petorica Albanaca osumnjičenih za terorizam koji su uhapšeni 4. maja na području Bujanovca, Velikog Drenovca i Breznice jutros su pušteni iz pritvora.

Kako su javili albanski mediji sa juga Srbije, zatvorenici su u svojim selima dočekani kao heroji, a u selu Breznica okupio se veliki broj meštana kako bi pozdravili oslobođene zatvorenike, pišu Večernje novosti.

Belgzim Kamberi iz Odbora za ljudska prava u Preševu rekao je da čak i oslobođeni, koje su juče >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obišli aktivisti ove organizacije, nemaju informaciju da li su pušteni da se brane sa slobode ili je postupak obustavljen.

Podsetimo, pet Albanaca sa juga Srbije uhapšeno je 4. maja pod sumnjom da su počinili ratne zločine nad Srbima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oslobođeni Albanci osumnjičeni za terorizam! (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Maj.2012

Petorica Albanaca osumnjičenih za terorizam koji su uhapšeni 4. maja na području Bujanovca, Velikog Drenovca i Breznice jutros su pušteni iz pritvora...Kako su javili albanski mediji sa juga Srbije zatvorenici su u svojim selima dočekani kao heroji, a u selu Breznica okupio se veliki broj meštana...

Nastavak na S media...

Oslobođena petorica Albanaca s juga Srbije

Izvor: Mondo, 30.Maj.2012

Petorka osumnjičena za terorizam, a uhapšena 4. maja na području Bujanovca, Velikog Drenovca i Breznice, jutros je puštena iz pritvora.

Nastavak na Mondo...

Oslobođeni Albanci uhapšeni na jugu Srbije

Izvor: Studio B, 30.Maj.2012

Petorica Albanaca osumnjičenih za terorizam koji su uhapšeni 4. maja na području Bujanovca, Velikog Drenovca i Breznice jutros su pušteni iz pritvora, javila je agencija "Preševa jon", pozivajući se na izjave porodica oslobođenih...Još se ne zna da li su oni oslobođeni zbog nedostatka dokaza...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.