Izvor: Blic, 20.Dec.2015, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na kuću bivšeg robijaša u Novim Banovcima bačena bomba

U Novim Banovicima noćas je bačena bomba na terasu Mirka T. (39) koji se nedavno vratio sa odsluženja zatvorske kazne, piše alo.rs.

Kako piše "Alo", noćas oko tri sata u Novim Banovcima odjeknula je eksplozija kada je na terasu kuće Mirka T. bačena ručna bomba.

U ovom bombaškom napadu nije bilo povređenih, ali je pričinjena materijalna šteta jer su popucala stakla na kući i oštećena je fasada.

Kako Alo! saznaje Mirko T. (39) nedavno se vratio sa odsluženja zatvorske kazne.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bombom na kuću bivšeg robijaša

Izvor: Blic, 21.Dec.2015, 07:24

Na terasu kuće u kojoj živi Mirko Todić (39) preksinoć je bačena bomba, ali srećom niko nije stradao...Eksplozijom bombe je pričinjena materijalna šteta jer su popucala stakla na kući i oštećena je fasada. Napadači dosad nisu otkriveni, a ne zna se ni tačan motiv napada. U policiji smatraju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.