Na auto-putu vozio 245 kilometara na sat

Izvor: RTS, 18.Dec.2018, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na auto-putu vozio 245 kilometara na sat

Muškarac iz Hrvatske je uhapšen zbog nasilničke vožnje na auto-putu Šid–Beograd.
Policija je, tokom redovne kontrole presretačem, zaustavila "audi" hrvatskih registracija kojim je upravljao hrvatski državljanin (34).
On je vozio 245 kilometara na čas na delu puta gde je brzina kretanja ograničena saobraćajnim znakom na 130 kilometara >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na čas.
On je priveden u Prekršajni sud u Sremskoj Mitrovici, gde mu je izrečena zatvorska kazna u trajanju od 30 dana uz novčanu kaznu od 120.000 dinara, kao i zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom na području Republike Srbije u trajanju od devet meseci.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Divljao" na auto-putu, Hrvat vozio 245 km/h

Izvor: B92, 18.Dec.2018

Hrvatski državljanin (34) uhapšen je zbog nasilničke vožnje na auto-putu Šid–Beograd, gde je vozio 245 kilometara na čas...On je priveden u Prekršajni sud u Sremskoj Mitrovici, gde mu je izrečena kazna od 30 dana zatvora i novčana kazna od 120.000 dinara...Takođe mu je izrečena zaštitna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.