Na Štrandu napadnuti komunalni policajci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2012, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Štrandu napadnuti komunalni policajci

NOVI SAD -

U noći između petka i subote, u lokalu "Četiri dame" na Štrandu napadnuta je patrola komunalnih policajaca, dok su upozoravali vlasnika da ugasi muziku.

Komunalni policajci, Lena L. (26) i Lazar D. (36) primljeni su u Urgentni centar, gde su im konstatovane lakše telesne povrede.

Te večeri svirala je grupa "Daire", a koncert je trebalo da se završi u 23 sata. Redari su 15 minuta kasnije došli da upozore vlasnika da prekine koncert, a nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ih je izvređao, oni su pozvali komunalnu policiju.

Mediji su preneli da je vlasnik lokala policajku udario stolicom u glavu, a kada je njen kolega prišao da je brani, skočili su i ostali gosti lokala i počeli da ih tuku. Ubrzo je stiglo još komunalnih policajaca, kao i interventna policija, ali je vlasnik pobegao.

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Gorana J. (39) i Miodraga G. (30), zbog incidenta na Štrandu.

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić osudio je danas napad na komunalne policajce tokom proteklog vikenda na kupalištu Štrand u tom gradu.

"Ispoljavanje nasilnog ponašanja prema bilo kome je nedopustivo, a posebno prema ljudima koji rade na očuvanju komunalnog reda, u opštem interesu. Očekujem da nadležni organi protiv odgovornih preduzmu sve zakonom propisane mere", naveo je Pavličić u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.