Na Batrovcima zaplenjeno oko 300.000 tableta diazepama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2018, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima zaplenjeno oko 300.000 tableta diazepama

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave granične policije u saradnji sa Upravom carina, na Graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, otkrili i zaplenili 299.590 tableta diazepama i uhapsili M. K. (52), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Tablete diazepama, koji se nalazi na listi psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, pronađene su spakovane u šest torbi, u prikolici teretnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kamiona subotičkih registarskih oznaka.

Po nalogu nadležnog tužioca, vozaču kamiona M. K. određeno je zadržavanje do 48 časova.

On će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.