NUNS: Očekujemo postupak protiv Ace Lukasa za napad na fotoreportera

Izvor: Blic, 14.Jun.2017, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUNS: Očekujemo postupak protiv Ace Lukasa za napad na fotoreportera

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) izrazilo je danas očekivanje da će nadležni policijski i pravosudni organi istražiti i pokrenuti odgovarajući postupak protiv napadača na fotoreportera Srpskog telegrafa Milana Lučića.

Fotoreportera Milana Lučića juče je fizički napao i naneo mu fizučke povrede pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas.

Napad je prijavljen policiji a povređeni novinar je zbrinut u Urgentnom centru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lekari utvrdili: Aca Lukas laže, tukao je fotografa! Evo koje mu je povrede naneo!

Izvor: Blic, 14.Jun.2017

Pevač Aca Lukas danas je negirao da je tukao i povredio fotografa "Srpskog telegrafa" Milana Lučića, ali sada je objavljen lekarski izveštaj koji ne ide u prilog njegovim tvrdnjama...Podsetimo, Lukas je juče priveden nakon što je nasrnuo na Lučića, koji je fotografisao kuću u kojoj živi pevač....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.