NS: Uhapšen muškarac, nađeni paketići kokaina

Izvor: B92, 16.Jun.2017, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Uhapšen muškarac, nađeni paketići kokaina

Novosadska policija saopštila je da će podneti krivične prijave protiv dvojice meštana koj su uhvaćeni tokom kupoProdaje kokaina.

Kako se navodi u saopštenju policije jedan Novosađanin (31) prodao je sugrađaninu paketić za koji se sumnja da je sadržao opojnu drogu kokain.

Nakon pretresa njegovog stana policija je pronašla još 15 takvih paketića sa istom supstancom, veću količinu novca, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika, kao i municiju za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << automatsku pušku.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je od osumnjičenog privremeno oduzela i automobil u kome je neposredno nakon kupoprodaje zasutavljen.

Protiv Novosađanina koji je drogu kupio biće podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.