NS: Smrt maloletnika od ručne bombe

Izvor: B92, 12.Jun.2011, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Smrt maloletnika od ručne bombe

Novi Sad -- 17-godišnji srednjoškolac preminuo, a njegov prijatelj teško povređen prilikom eksplozije ručne bombe u podrumu porodične kuće u Novom Sadu.

Do eksplozije ručne bombe došlo je iz još neutvrđenih razloga oko 15 sati u podrumu porodične kuće u Ulici heroj Pinki na Telepu.

Kako su javili lokalni mediji, dečaci su bili sami kod kuće u trenutku tragedije, a policija je prilikom uviđaja u kući pronašla podrum pun različitog naoružanja.

Povređen mladić je prenet u Dečju bolnicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igra bombom ubila jedno ranila drugo dete?

Izvor: Mondo, 12.Jun.2011

Dečak M.S. (17) stradao je danas u eksploziji bombe u podrumu jedne zgrade u Novom Sadu, dok je njegov vršnjak Č.S. zadobio teške povrede.

Nastavak na Mondo...

Novi Sad: Dete stradalo u eksploziji bombe

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2011

Jedna maloletna osoba je preminula, a druga teško povređena prilikom eksplozije ručne bombe koja je danas eksplodirala u podrumu zgrade

Nastavak na Večernje novosti...

Maloletnik poginuo u eksploziji ručne bombe

Izvor: Glas javnosti, 13.Jun.2011, 07:12

BEOGRAD - Jedna maloletna osoba je preminula, a druga teško povređena prilikom eksplozije ručne bombe koja je u nedelju eksplodirala u podrumu zgrade u Novom Sadu, rečeno je u MUP-u Srbije...Do eksplozije ručne bombe došlo je iz još neutvrđenih razloga oko 15 sati u podrumu zgrade u Ulici heroj...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.