NS: Bokserom napao druga iz razreda

Izvor: B92, 31.Maj.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Bokserom napao druga iz razreda

Novi Sad -- Jedan dvanaestogodišnji učenik novosadske Osnovne škole "Petefi Šandor" završio je u bolnici nakon što ga je drugar iz razreda napao bokserom.

Povređeni učenik je posle nastave krenuo kući, a napadač je prvo počeo da ga vređa, nakon čega je izvadio bokser i udario ga u glavu.

Majka povređenog dvanaestogodišnjaka najavila je da će tužiti školu zato što je ovo već treći put kako njenog sina napada isti đak, a škola nije ništa učinila da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nasilje spreči.

"Ne znam zašto, ali taj dečak stalno napada moje dete i ovo je treći put da je završio u bolnici. U četvrtom razredu ga je udario u vrat na času fizičkog, a u martu ove godine ponovo je nasrnuo na njega, gurnuo ga je i moj sin je povredio kolena i ruku", rekla je majka za "Blic".

Direktor škole Zoltan Arđelan rekao je da nije upoznat sa ovim ni sa prethodnim incidentima, ali da će u slučaju da se utvrdi da je nasilja bilo, napadač biti kažnjen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.