NOV ZATVOR U PADINSKOJ SKELI PRIMA PRVE KAŽNJENIKE

Izvor: Kurir, 16.Nov.2011, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOV ZATVOR U PADINSKOJ SKELI PRIMA PRVE KAŽNJENIKE

BEOGRAD- Novi objekat Kazneno-popravnog zavoda u naselju Padinska Skela u Beogradu, koji će moći da primi oko 450 osuđenih za najteža krivična dela, sutra, 17. novembra, primiće prve kažnjenike.

Kako je rečeno agenciji Beta u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde, to je ustanova strogo zatvorenog tipa za oko 450 zatvorenika.

U taj zavod, trenutno najmoderniji u Srbiji, upućivaće se osuđeni za najteža krivična dela, i osuđenici iz drugih kazneno-popravnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zavoda čije ponašanje je destruktivno i neprilagođeno.

Izgradnja novog kazneno-popravnog zavoda u Padinskoj Skeli počela je sredinom 2009. godine, a vrednost je iznosila 10 miliona evra.

Otvaranjem te ustanove, rasteretiće se u značajnoj meri zatvori u Srbiji.

U Padinskoj Skeli je od ranije Kazneno-popravni zavod otvorenog tipa kapaciteta 150 osuđenika.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Padinska Skela: Otvoren novi zatvor (FOTO)

Izvor: S media, 16.Nov.2011

U Padinskoj Skeli danas otvoren novi zatvor. Po stepenu obezbeđenja "Nova Skela" najmoderniji zatvor u Srbiji. Izgradnja je koštala 10 miliona evra, a može da primi 450 osuđenika.

Nastavak na S media...

Superzatvor u Padinskoj Skeli koštao 10 miliona evra

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2011

Novi objekat Kazneno-popravnog zavoda u naselju Padinska Skela u Beogradu, koji će moći da primi oko 450 osuđenih za najteža krivična dela, sutra 17. novembra, primiće prve kažnjenike...Kako kažu u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde, to je ustanova strogo zatvorenog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Otvoren novi zatvor u Padinskoj Skeli za najteže osuđenike

Izvor: Blic, 17.Nov.2011, 14:20

Danas je otvoren najmoderniji i najbezbedniji zatvor na Balkanu u kojem će biti kaženjenici osuđeni na 10 do 40 godina zatvora. ..Nova zgrada u Padinskoj skeli ima 222 ćelije, kapaciteta 450 mesta. Prve osuđenike primiće za mesec do dva dana...Izgradnja novog kazneno-popravnog zavoda u Padinskoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.