NIŠLIJA NOŽEM POSLE SVAĐE UBIO SUGRAĐANINA

Izvor: Kurir, 28.Nov.2011, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠLIJA NOŽEM POSLE SVAĐE UBIO SUGRAĐANINA

Osumnjičeni D. M. (52) presekao pazušnu arteriju Saši Stošiću (37)

NIŠ - Krvava svađa!

D. M. (52) zvani Dođa iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju oko 22 sati nožem ubo sugrađanina Sašu Stošića (37), koji je od zadobijenih povreda preminuo iste večeri u Kliničkom centru.

Osumnjičeni D. M. je posle zločina napustio lice mesta, ali se ubrzo predao policiji.

- D. M. je u nedelju uveče došao u restoran u kojem je već bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Saša Stošić zvani Stoške. Zbog ranijih nesuglasica, Stošić je odmah počeo da vređa Dođu, pa je ovaj ubrzo napustio lokal. Stošić je, međutim, krenuo za njim i tad je započela tuča tokom koje je D. M. izvadio nož i dvaput ubo Stošića, a zatim pobegao - kaže izvor Kurira iz istrage.

Dok je krvav ležao na ulici, na Stošića su naišla dvojica slučajnih prolaznika.

- Pomogli su mu da ustane i pređe 70-80 metara, a onda su ga ostavili na stepeniku između dva lokala. Ubrzo su stigli lekari Hitne pomoći i konstatovali da je napadač nožem rasekao Stošiću glavu, ali koban je bio ubod ispod pazuha. Taj ubod mu je presekao pazušnu arteriju i on je podlegao povredama po prijemu u bolnicu - priča naš sagovornik.

M. J. S.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.