NIŠ: Radnik pao sa zgrade i poginuo

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jun.2015, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠ: Radnik pao sa zgrade i poginuo

Građevinski radnik G.M. (43) iz Niša poginuo je danas oko 16 časova nakon pada sa zdrade u izgradnji u Naserovoj ulici u Nišu.

Pretpostavlja se da je nesrećni čovek pao sa šestog sprata zgrade i nakon toga je preminuo na licu mesta.

Prema prvim informacijama on je bio radnik privatne firme koja je izvodila radove a sve okonosti nesrećnog događaja biće proverene i utvrđene u toku istrage.

Nadlanu / izvor: blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građevinski radnik pao sa zgrade u Nišu i poginuo

Izvor: JuznaSrbija.info, 25.Jun.2015

Radnik, zaposlen u privatnoj građevinskoj firmi u Nišu, danas je u toku popodneva pao sa zgrade i poginuo na licu mesta...Tragičan slučaj se desio u Naserovoj ulici...Muškarac G.M., star 43 godine iz Niša, izgubio je život na licu mesta, nakon pada sa šestog sprata objekta u izgradnji...O detaljima...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.